Wij zijn AquaRebel

We geloven dat kinderen veilig en comfortabel moeten kunnen spelen. In het water, en daarbuiten.

 • Waarom AquaRebel?

  AquaRebel verkoopt speel- en waterschoenen voor kinderen. Anders dan traditionele waterschoenen kunnen de AquaRebel schoenen ook gebruikt worden tijdens het spelen en om langere stukken op te wandelen.

  Onze producten zijn veilig, comfortabel en duurzaam. We vinden het belangrijk dat kinderen onbezorgd kunnen spelen, spetteren en springen. We bieden daarom producten aan die je kind beschermen, die lichtgewicht en flexibel zijn en snel drogen. Zo staan ze garant voor urenlang speelplezier.

 • Kun je de AquaRebel schoentjes alleen in het water gebruiken?

  Zeker niet.
  Gebruik ze in de tuin, op de camping, bij de waterbak, in de (binnen)speeltuin, op het kinderdagverblijf, op het strand, op de trampoline, om mee te dansen.. Verzin het maar en het kan met de flexibele, ademende speel- en waterschoenen van AquaRebel.

 • Accessoires

  Naast de AquaRebel speel- en waterschoenen hebben we ook leuke accessoires te koop die perfect passen bij de schoentjes. Kijk gauw op de productpagina en bestel vandaag nog!

  Naar de producten 
 • AquaRebel blog

  In de AquaRebel blog houden we je op de hoogte van leuke nieuwtjes, tips en tricks en de leukste plaatsen om naar te te gaan om op avontuur te gaan met je AquaRebel schoentjes.

  Naar de AquaRebel blog 
 • Contact

  ESM Concepts h.o.d.n. AquaRebel
  Mettenstraat 17
  5057 EP Berkel-Enschot
  Nederland
  E: info@aqua-rebel.nl

  Neem direct contact met ons op 


   De oprichters van AquaRebel zijn Serge en Marije, uit Berkel-Enschot, in Noord-Brabant, Nederland. We kwamen op het idee voor de speel- en waterschoenen van AquaRebel op het strand en bij het zwembad op de Canarische Eilanden. Daar bezeerde onze dochter Esmée (2,5 jaar) zich regelmatig aan scherpe schelpen en steentjes als ze op blote voeten liep. Daarnaast vond ze de tegels bij het zwembad toch ook wel erg heet. Haar broer Sam (6 maanden) kan niet wachten om ze ook te gaan gebruiken!