De leukste wateractiviteiten voor in de tuin. Perfect met je AquaRebel schoenen!

Kinderen spelen met watersproeier

Zodra de zomer begint, willen kinderen niets liever dan in het water spelen om verkoeling te zoeken en zich te vermaken. Met de warme temperaturen is het een geweldige manier om kinderen in beweging te houden en ze zich te laten vermaken gedurende de zomermaanden. Hieronder staan enkele ideeën voor wateractiviteiten die kinderen in hun achtertuin kunnen doen om de warmte te verslaan en plezier te hebben met water in de zomer. Uiteraard komen hier je AquaRebel speel- en waterschoentjes heel goed van pas. Geen last van hete terrastegels, geen last van steentjes en ruwe ondergronden in de tuin, en je voeten blijven ook nog eens schoon! 

Waterballonnen

Waterballonnen zijn een klassieke en leuke manier om kinderen actief te houden en ze tegelijkertijd af te laten koelen. Vul een emmer met waterballonnen en laat de kinderen elkaar bekogelen met de ballonnen. Dit is een verfrissende en opwindende activiteit voor kinderen van alle leeftijden.

Watersproeiers

Watersproeiers zijn een goedkope en gemakkelijke manier om kinderen af te koelen tijdens de zomermaanden. Je kunt een aantal watersproeiers kopen en ze verspreiden over de achtertuin om een groot gebied te bedekken. Laat kinderen rondrennen en door de sproeiers heen rennen voor een ultiem afkoelende en leuke activiteit.

Waterglijbanen

Een waterglijbaan kan een geweldige manier zijn om kinderen vermaakt te houden terwijl ze afkoelen in de zon. Er zijn tal van opblaasbare glijbanen en ‘slip and slide’ matten die gemakkelijk kunnen worden opgezet in de achtertuin. Dit is een super leuke manier voor kinderen om actief te blijven en te genieten van de zomermaanden.

Zwembad

Als je de ruimte hebt, kan een opblaasbaar zwembad een geweldige optie zijn voor kinderen om in te spelen en af te koelen tijdens de zomermaanden. Dit kan ook een perfecte activiteit zijn voor kinderfeestjes. Het is belangrijk om te onthouden dat er altijd toezicht moet zijn op kinderen die in het zwembad spelen om ervoor te zorgen dat ze veilig blijven.

Waterpistolen

Waterpistolen zijn een klassieke zomeractiviteit voor kinderen. Ze zijn leuk en gemakkelijk te gebruiken en kunnen worden gebruikt voor individueel of groepsspel. Laat kinderen in teams spelen en elkaar besproeien om een spannende activiteit te creëren.

Waterpompen

Een waterpomp kan een leuke manier zijn voor kinderen om te spelen terwijl ze tegelijkertijd leren over de wetenschap achter waterdruk. Ze kunnen experimenteren met verschillende waterstromen en de kracht van het water. Dit is een educatieve en leuke activiteit voor kinderen van alle leeftijden.

Waterspellen

Er zijn tal van waterspellen die kinderen kunnen spelen in de achtertuin, zoals waterbasketbal, waterpolo, waterlimbo en nog veel meer. Dit kan een sportieve manier zijn om kinderen actief te houden tijdens de zomermaanden. Laat kinderen in teams spelen en hun vaardigheden ontdekken.

Kortom, er zijn tal van leuke en verfrissende wateractiviteiten die kinderen kunnen doen in hun achtertuin tijdens de zomermaanden. Of het nu gaat om waterballonnen, glijbanen of zwembaden, deze activiteiten kunnen een geweldige manier zijn voor kinderen om te genieten van de zomer en actief te blijven. Het enige wat je nodig hebt is een beetje creativiteit en een tuinslang! 

 

Child having fun with an inflatable water toy

Image by Freepik

Terug naar blog